Pepiniera Ottilia - Cireș
Pepiniera pomicolă OTTILIA, tradiție în cultivarea speciilor pomicole.
BIGGAROU BURLAT

Fruct : de marime mare (5 – 6gr), forma ovoidala, culoare rosie, cu gust foarte bun. Pulpa este pietroasă și are gust dulce -acidulat. Fructele sunt folosite mai ales pentru consum proaspăt.
Perioada de coacere: III mai – I iunie.
Polenizatori: Van, Germersdorf.
Van

Fruct mediu (8-8,5 g), cordiform, de culoare roşu închis; pulpa de culoare roşu-orange, consistentă, de sucozitate medie cu bune caracteristici gustative.
Perioada de coacere:II iunie.
Polenizator: Biggareau Burlat, Germersdorf.
GERMERSDORF

Fructul are mărime mare (8-13 gr), de formă cordiformă, culoare roşu-carmin, cu gust foarte bun. Pulpa este pietroasă, suculentă, neaderentă la sâmbure,cu gust dulce.
Perioada de coacere: III iunie – I iulie.
Polenizatori: Van, Stella
CARMEN

Fructul este uriașă, poate ajunge chiar la diametrul de 33 mm. Fructele sunt de culoare roșu aprins, în formă de rinichi, pulpa este pietroasă, zemoasă, cu un gust armonios.
Perioada de coacere: I iunie.
Polenizator: Germersdorf, Katalin.