Pepiniera Ottilia - Cireș
Pepiniera pomicolă OTTILIA, tradiție în cultivarea speciilor pomicole.
BIGGAROU BURLAT

Fruct : de marime mare (5 – 6gr), forma ovoidala, culoare rosie, cu gust foarte bun. Pulpa este pietroasă și are gust dulce -acidulat. Fructele sunt folosite mai ales pentru consum proaspăt.
Perioada de coacere: III mai – I iunie.
Polenizatori: Van, Germersdorf.
STELLA

Fruct marime mijlocie sau mare (6,5 g), diametru 22-24 mm. Forma cordiformă uşor alungită. Coaja de culoare roşie bordo închisă. Pulpa este pietroasa cu o rezistenta mare la crapare. Este un soi autofertil (nu necesita polenizatori).
Perioada de coacere:II iunie
Van

Fruct mediu (8-8,5 g), cordiform, de culoare roşu închis; pulpa de culoare roşu-orange, consistentă, de sucozitate medie cu bune caracteristici gustative.
Perioada de coacere:II iunie.
Polenizator: Biggareau Burlat, Germersdorf.
KATALIN

Fruct: 8-10 g, de forma sferica alungita. Coaja, la maturitate de culoare rosu-bordo inchisa, groasa. Pulpa rosu inchis, foarte tare, crocanta, gust dulce – acidulat si armonios.
Perioada de coacere: I iulie.
Polenizatori: Germersdorf, Van, Stella.
GERMERSDORF

Fructul are mărime mare (8-13 gr), de formă cordiformă, culoare roşu-carmin, cu gust foarte bun. Pulpa este pietroasă, suculentă, neaderentă la sâmbure,cu gust dulce.
Perioada de coacere: III iunie – I iulie.
Polenizatori: Van, Stella